Fleksibel emballage tilbyder muligheden for at balancere bæredygtighed
Fødevareproducenter arbejder intensivt på at skabe emballager, der interagerer og skaber interesse med forbrugerne. Fleksibel emballage tilbyder muligheden for at balancere bæredygtighed, beskyttelse og den bekvemmelighed, som forbrugerne efterspørger. Fleksibel emballage henvender sig til disse nøgleproducenter gennem materiale- og ressourceeffektivitet, øget holdbarhed, der forhindrer madspild, højt produkt-til-emballage-forhold, transportfordele på grund af lav vægt og reducerede materialer til destruktion.
Michelman-eksperter udvikler nye materialer og belægninger med en “sustainability first”-tilgang, der prioriterer sundhed og sikkerhed under brug og genanvendelighed efter brug. Vores næste generation af primere, barrierebelægninger, topcoatings- og varmeforseglingsbelægninger tilbyder øget funktionalitet, samtidig med at de opretholder en bæredygtig emballage, med muligheder for at reducere spild, yde produktbeskyttelse og bruge færre råmaterialer.